Testament – Play’n Go

Testament Play'n Go
Share the page

Trash Metal spel från Play’n Go

 

Om du gillar Trash Metal, så vet du vad Testament är. Det är ett band från Kalifornien och de går fortfarande starkt fram på Trash Metal fronten! Detta spel erbjuder fina funktioner och spännande potential!

 

Grunderna

Vi har sett några metall spel från Play’n Go nyligen, som den senaste versionen i denna kategori, Sabaton. Vad är skillnaden till Testament då? Det har säkert högre volym än någon av de tidigare utgåvorna. Testament är ett av de hårdaste trash metall banden där ute. Du kan njuta av deras hits som Souls of Black och Into the Pit i det här spelet, så förvänta dig inte någon lätt lyssning under spelet.

Spelet har initialt ett upplägg på 5 × 3 och 242 sätt att vinna. Under funktionerna kan detta expandera. Play’n GO har släppt detta spel med hög volatilitet, stämplat 10/10, så det är inte det lättaste spelet att få enkla vinster i.

 

Funktioner

Den högsta symbolen i detta spel är scatter, som representeras av omslaget till albumet Dark Roots of Earth.

Song funktionen börjar när du får två scatter. Ursprungligen kommer det att ge dig 3 gratissnurr. Under funktionen finns det mer action beroende på vilka symboler du får:

Dark Roots of Earth – alla wilds som landar sprids upp eller ner för att skapa fler wild

Cold Embrace – när ett wild dyker upp på rullarna är den låst på plats under gratissnurrens varaktighet

Throne of Thorns – rullarna utvidgas till ett 4-5-6-5-4-format som ökar vinstlinjerna till 2400.

 

Rise Up Free spins kommer att starta när du får 3 scatter symboler under basspelet. Ursprungligen ges 9 gratissnurr ut. När funktionen startar blockeras delar av spelrutan, och varje gång en scatter landar kommer blocken ovan att tas bort. Detta kommer sedan att lägga till fler kombinationer till de vinnande linjerna. Om du tar bort alla block lanseras de speciella Testamentet Free spins och lägger till ytterligare 3 gratissnurr. Song funktionerna aktiveras också för de återstående snurren.

 

Chanz-dom

Det här spelet är stort, stolt och modigt! Det är en av de spel med högsta volym vi någonsin har sett. Och det är också enormt i utbetalningar, det är möjligt att få en enorm 20 000 x utbetalning. Det är en av de största i Play’n Go spel. För att göra det kort, rockar det här spelet på Trash Metal sättet. Och om du inte är fan av den här typen av musik, stäng bara av ljudet så kan du njuta av en fantastiskt högflyktig spelautomat med extremt bra funktioner och utbetalningar! Skruva upp volymen och testa detta spel på chanz.com när det publiceras!

 

Fakta:

Rader: 3

Rullar: 5

Vinstlinjer: 243 -2400

Max utbetalning: 20 000 x

Varians: HÖG (10/10)

Funktioner: Random Wilds, Song Feature, Testament Free spins, Rise Up Free spins

Släpp: 12.3.2020

 

Spela alltid ansvarsfullt. 18+