Treasures of Kilauea

Share the page

Treasures of Kilauea

 

Kilauea är en riktig, aktiv vulkan som ligger på Hawaiiöarna, och nu är den också stjärnan i denna nya tropiska slot från Microgaming! Treasures of Kilauea har en ganska vanlig layout som består av fem hjul med fyra rader i varje, vilket skapar totalt 40 vinstlinjer – men där detta spel verkligen lyser är de innovativa upprepande funktionerna som det har. Låt oss ta en närmare titt på dem!

 

Översikt

Det finns verkligen mycket i det här spelet när det kommer till dess funktioner. Du har ett par olika wild-funktioner som fungerar i cykler, tre olika gratissnurr varianter och fem olika fasta jackpottar.

När du först öppnar spelet kommer du att märka att det finns två olika räknare och ytterligare tre symboler ovanpå dina vanliga hjul, och dessa är alla på något sätt relaterade till de olika funktionerna i spelet. Räknarna räknar ner snurr tills en funktion aktiveras, och jackpotten kan vinnas genom att landa en jackpottsymbol i den gyllene rampositionen för de tre extra symbolerna.

Nu kommer alla vulkansymboler som du landar på dina hjul under det normala spelet att skapa en lavaram på platsen de landade som fastnar på positionen. Räknaren längst till vänster som börjar från 10 snurr räknas ner till en funktion som kommer att förvandla alla positioner med lavaram till wild-symboler. När funktionen har utlösts tas ramarna bort och räknaren börjar om från 10.

Räknaren på höger sida räknar ner till Eruption Spins som sker vart 50:e snurr. Detta ger lite extra krydda till den första funktionen, eftersom nu efter att ramarna har förvandlats till wilds tack vare den första funktionen, får vulkanen ett utbrott och skjuter in ytterligare wild-symboler på dina hjul. Alla dessa wilds kommer också att ha en vinstmultiplikator på 2x, vilket kan skapa några enorma träffar!

Slutligen har vi Free Spins-funktion, där du kan välja mellan tre olika varianter som erbjuder olika nivåer av volatilitet. Du behöver minst 3 scatter-symboler på dina hjul för att utlösa den, och här är varianterna du kan välja mellan:

3 Scatters: 15 gratissnurr med 5 wilds ELLER 10 gratissnurr med 7 wilds ELLER 5 gratissnurr med 10 wilds
4 Scatters: 30 gratissnurr med 5 wilds ELLER 20 gratissnurr med 7 wilds ELLER 10 gratissnurr med 10 wilds
5 Scatters: 45 gratissnurr med 5 wilds ELLER 30 gratissnurr med 7 wilds ELLER 15 gratissnurr med 10 wilds

 

Chanz dom

Vi gillade verkligen att spela den här! Nedräknings funktionerna är något vi inte har sett i alltför många slots så idén känns fräsch. Det gör också grundspelet mer intressant och spännande, när du vet att nästa funktionsutlösare är precis runt hörnet och aldrig längre bort än 10 snurr! Spelet finns tillgängligt på Chanz.com!

 

18+ Spela ansvarsfullt.