VaultCracker – Red Tiger

Share the page

Vault Cracker – Red Tiger

 

 

Det finns något med stora välplanerade rån i Hollywood-stil som får ditt blod att pumpa och du rotar för att rånet ska bli framgångsrikt. Red Tigers nya utgåva Vault Cracker tar ett lättsamt tillvägagångssätt för rån-temat, med grafik i tecknade stil och enkelt spel.

 

Översikt

Man skulle tro att det är ett stressande jobb för alla att knäcka kassaskåp, men Vault Cracker körs på fem rullar och 10 vinstrader, så spelets grundläggande uppställning är väldigt enkel och lätt att följa. Du behöver inte försöka hålla reda på galna mängder vinstrader eller symboler, eftersom du bara kan luta dig tillbaka, koppla av och njuta av spelet!

Nyckelfunktionen i detta spel löser sig kraftigt runt valven, eller snarare kassaskåp, som du vill knäcka upp. Det finns tre olika typer av kassaskåp som kan landa på dina rullar under basspel, som var och en ger dig ett bra kontantpris när de är knäckta;

Steel Safe: Kontantpris på upp till 5 gånger din insats
Bronze Safe: Kontantpris på upp till 15 gånger din insats
Gold Safe: Kontantpris på upp till 30 gånger din insats

Men för att faktiskt öppna alla kassaskåp som landade på dina rullar måste du också landa en Hold-up Artist symbol på den femte rullen. Denna symbol kan bara visas på den sista rullen och när den landar kommer den att automatiskt knäcka alla kassaskåp som finns på dina hjul under samma snurr och samla in alla pengapriser inuti.

En annan speciell symbol att hålla ett öga på är Heist Master symbolen. Han liknar en superhjälte med sin självsäkra hållning och muskulösa byggnad och han är helt redo för seriös action – och det är precis vad han tar med sig! Denna symbol kan bara landa på mittrullen och kommer då att utlösa Safe Heist funktionen, som i huvudsak är “gratissnurr-funktionen” i detta spel.

Under Safe Heist -funktionen kan bara tomma rutor eller kassaskåp landa på dina rullar. Varje gång du landar ett nytt kassaskåp på dina rullar får du också ett respin. Det finns också en andra chans funktion som aktiveras om du bara landar tomma på dina rullar. Som namnet antyder, får du en andra chans att fortsätta funktionen, som bestäms av ett hjulspinn. När funktionen aktiveras för första gången har du 25% chans att bli tagen av polisen (och avsluta funktionen) och 75% chans att komma bort från polisen (och fortsätta funktionen). Chansen att åka fast ökar med 25% mer varje gång du aktiverar andra chans funktionen, så nästa gång blir den 50/50 och sedan 75/25 till förmån för att åka fast.

Safe Heist bonusen är också där de stora utbetalningarna ligger, eftersom det finns en speciell diamantsymbol som kan låsas upp om du fyller alla andra platser i dina rullar med kassaskåp. Om du lyckas göra det kan du förvänta dig en utbetalning på upp till 1 410 gånger din insats, vilket också är den maximala vinsten du kan träffa i det här spelet på ett enda snurr!

 

Chanz-dom

Vi känner att det här spelet kan vara lämpligt för nästan alla att njuta av. Även om temat löser sig kring rån och kassaskåp, är själva spelet nästan sött med sin grafik och sätter definitivt ett leende på ansiktet med de fåniga karaktärerna. Spelet finns tillgängligt på Chanz.com!

 

18+ Spela ansvarsfullt.