Viking Runes – Yggdrasil

Share the page

Viking Runes – Yggdrasil

 

Vikingar verkar vara ett väldigt populärt tema bland spelleverantörer, men vi klagar inte på det! Viking Runes från Yggdrasil förpackar temat med nordisk mytologi på ett enormt 9×9-rutnät med totalt 81 symboler. Symbolerna i spelet representeras av, du gissade det, runstenar!

 

Översikt

Spelet har Cascading Reels, vilket innebär att varje gång du vinner tas det vinnande symbolklustret bort från spelfältet och nya symboler faller in tills nya vinnande kluster inte genereras längre. Det finns också två typer av Wilds: de vanliga Wild symboler som kan ersätta alla andra symboler i ett vinnande kluster och Lightning Wilds, som är de fyra stora symbolerna på höger sida under gratissnurr texten.

Lightning Wilds är en viktig del av spelet, eftersom de flyger till en slumpmässig plats på ditt spelområde en efter en, efter varje vinnande kaskad där nya symboler släpps. När Wild symbolerna har tagit sin plats i spelområdet kommer de att stanna kvar så länge kaskaderna fortsätter och tas bort endast vid nästa vinnande snurr. Om du når fem kaskadvinster i rad aktiverar du Free Spin funktionen längst upp i Lightning Wilds, vilket ger dig 6 gratissnurr. Under gratissnurr funktionen är alla dina Lightning Wilds aktiva och de flyttar till en ny slumpmässig position efter varje kaskad vinst. Dessutom, varje gång Lightning Wild är en del av ditt vinnande kluster, lägger det till +1 till din vinstmultiplikator!

Det finns också tre funktioner som kan utlösas slumpmässigt både under basspelet och Free Spin-funktionen. Endast en av funktionerna kan vara aktiva under ett snurr eller kaskad sekvens. Här är de olika möjligheterna:

Runic Shuffle: Kan aktiveras slumpmässigt på ett förlorande snurr för att blanda om dina runesymboler för en garanterad vinst
Spell of Ancestor: Kan aktiveras slumpmässigt i slutet av en kaskad sekvens, förvandlar alla symboler med lågt värde till en symbol med högre värde
Viking Sorcery: Kan aktiveras slumpmässigt i slutet av en kaskad sekvens, lägger till 3-9 Wilds

 

Chanz-dom

Detta är verkligen ett underhållande spel, eftersom det händer mycket på skärmen hela tiden. De olika slumpmässiga funktionerna håller till och med basspelet ganska intressant, när du försöker aktivera Free Spin bonusen. Den maximala vinsten är 25 000 gånger insatsen. Spelet finns tillgängligt på Chanz.com.

 

18+ Spela ansvarsfullt.