Wild Robo Factory recension

Wild Robo Factory
Share the page

Wild Robo Factory recension

Är du redo för robotar som serverar dig wilds med multiplikatorer och andra funktioner? Då är det här ett spel för dig! Det finns 12 mekaniska tjänare som tvingas slava under de onda robotarna. Låt oss hoppas att det inte leder till ett uppror likt Terminator..

Allmänt

I det här senaste spelet från Yggdrasil spelar du med en uppsättning av 4 rader, 5 rullar och 25 vinstlinjer. Spelet har väl animerade funktioner som Respins och Freespins, där du tas till den mörka källaren och presenteras med System Overload funktionen och transformerande symboler!

Det här spelet är visuellt utmärkt som nästan alla spel från Yggdrasil och videospelets ljudspår i bakgrunden är mer än tillräckligt för att väcka spelarnas intresse.

Funktioner

Tja, den här fabriken är en sysselsatt plats. Här är huvuddragen i spelet:

Robo Freespins

Den här funktionen aktiveras när du får 3, 4 eller 5 gratissnurr symboler någonstans på hjulen, och ger dig antingen 5, 10 eller 15 snurr. Gratissnurr symbolen kan också flyga till någon rad på rullarna och flytta bältet med ett läge till vänster på varje snurr. Detta ger dig extra Chanzer för att vinna gratissnurr funktionen med extra twist:

När gratissnurren aktiveras enligt scenariot ovan kommer du att se Robon slumpmässigt placerad på bältet 1-3 positioner ifrån varandra. Robon flyttar sedan en position till vänster på varje snurr. Symboltransformation fungerar också tillsammans med System Overload funktionen. När den senare aktiveras kommer bältet att vända och flytta alla Robon bakåt 1-9 positioner. Och ja, det kommer att resultera i extra gratissnurr och kan betala upp till 3000 gånger din insats!

Symboltransformation

Den här funktionen aktiveras slumpmässigt. När aktiverat kan symbolerna för lågt värde uppgraderas till en högre symbol. Grön symbol kommer att vända sig till grön högvärdesymbol osv.

Robo ReSpin

Den här funktionen aktiveras också slumpmässigt. En slumpmässig mängd Robo Wilds kommer att landa på rullarna och kommer att flytta till vänster på varje snurr. Dessa kan också innehålla en multiplikator. ReSpin fortsätter så länge som det finns en aktiv Robo synlig på skärmen.

 

Vår dom:

Wild Robo Factory är ett intressant spel. Det har funktioner som startar oftare, men det betyder också att spelet RTP är fördelat mellan funktionerna, så de massiva träffarna kan vara svåra att komma till i det här spelet. Hur som helst är denna slot väldigt underhållande och Yggdrasil har utvecklat något som kan vara populärt bland spelarna. Testa spelet själv på Chanz!

Fakta:

Rader: 4

Rullar: 5

Vinstlinjer: 25

Standard RTP: 96,4%

Max utbetalning 2878x +

Varians: medium

Funktioner: Robo Respin, Robo Free Spins, Symbol Swap, System Overload

 

Spela Wild Robo Factory på Chanz idag!