WIN-A-BEEST BY PLAY’N GO

Share the page

Följ med oss på en resa genom Afrika!

Afrika, gnuernas hem. Den här nya spelautomaten från Play’n GO är verkligen något annorlunda och spännande, så låt oss ta en närmare titt!

 

Översikt

Visste du att det mindre kända namnet för gnuer är Wildebeest? Du kommer förstås att inse detta när du öppnar det här spelet den första gången och safari temat kommer fram. Bakom det hittar du savannens gräs, kullar och träd. Vacker spelgrafik presenteras återigen av Play’n GO.

Spelautomaterna från Play’n GO har vanligtvis ganska hög volatilitet, så det var på tid av dem att släppa ett spelautomat med medel volatilitet. Win-A-Beest klassificeras som 6/10. Symbolerna är en blandning av afrikanska ikoner och de vanliga J-A symbolerna.

 

Funktioner

Det kan gå väldigt mentalt här snabbt, tack vare funktioner som Beest Mode, Beest Mode Spins och Stampeding Spins.

 

Beest Mode kan utlösas slumpmässigt under huvudspelet och gratissnurr. I den här funktionen expanderar alla rullar till full kapacitet och 1 024 sätt att vinna. Alla standard symboler kommer att tas bort och ersättas med scatters, wild multiplikatorer och Win-A-Beest symboler. Om tre eller fler scatters visas i Beest-läget, aktiveras gratissnurr för Beest Mode. I teorin kan denna funktion trigga om oändligt.

 

Om du landar 3 scatters under basspelet kommer du att aktivera Stampeding Spins funktionen. Detta spelas på 1 024 sätt att vinna rutnätet. Under den här funktionen kommer alla scatters att finnas kvar på hjulen och på grund av det är det möjligt att trigga om den här funktionen, om och om igen.

 

Chanz-dom

 

Det här spelet är verkligen något nytt, efter de oändliga Rich Wilde kopior som publiceras av Play’n GO. Det har några ganska coola funktioner och ett intressant basspel. För att inte prata om medellåg volatilitet. Max vinst för det här spelet är cirka 5 120 x insats, men i teorin kan det gå upp till 10 240 gånger insatsen! Inte dåligt!

Spela detta spel på Chanz idag!

 

Spela alltid ansvarsfullt. 18+