Wolf’s Bane – NetEnt

Wolfs bane netent bonus freespins
Share the page

Wolf’s Bane med pick & click
 

Vet du vad Canis Lupus är eller betyder? Varg såklart. Den här nya sloten från NetEnt har 10-vinstlinjer och 5 × 3 rutnät. Den har varulvstema och är en ganska grundläggande slot. Vi kan lätt säga att innovation har lämnats utanför när detta spel planerades och släpptes. Men det är inte ett dåligt spel, det är faktiskt mycket spelbart.

Spelets tema är en medeltida stad där varulvar ständigt trakasserar innevånarna. Det är ett riktigt bra tema för den kommande Halloween-säsongen med skräcktema ljud & grafik.
 

Funktioner

I basspelet hittar du bara en funktion – Pick & Click. Den kommer att trigga när du får bonussymbolen (man med armbåge) på hjul 1,3 och 5. Den kommer sedan att avslöja tre symboler som kommer att belöna dig med kontantpris mellan 5-50x av din insats.

Gratissnurr

När du landar 3-5 spridningssymboler som presenteras av månsymboler, får du 10-30 gratissnurr. Du kommer att ha fyra alternativ med wilds: vanlig, expanderande, spridande och 2x multiplikator. Alternativväljaren kommer att flytta mellan alternativen av sig själv, och du måste trycka på stoppknappen för att väljaren ska börja sakta ner och landa på ett Wilds alternativ. Du kommer få så mycket Wilds under dina free spins som där väljaren landar. Gratissnurr kan också åter-triggas obegränsade gånger.

Chanz betyg

Spelet är en klon av Wild Wild West, men är mycket mer tilltalande med bättre grafik och ljud. Det är en låg-medelvarians slot som erbjuder max 500x insatsutdelning, så det här spelet är ett bra val om du vill ha kul och kanske satsa en välkomstbonus!
 

Fakta:

Rader: 3
Hjul: 5
Vinstlinjer: 10
Hitfrekvens för huvudspel: 21,6%
RTP: 96,74%
Max utbetalning: 500x
Varians: L / M
Funktioner: Freespins med olika Wilds, Pick & Click
Släpps: 24 oktober 2019 

Spela denna slot på chanz.com när den släpps!

 
Spela alltid ansvarsfullt.

18/21 +