YGGDRASIL: HADES GIGABLOX

Hades Yggdrasil Chanz Casino review
Share the page

Möt grekerna i Hades

 

Yggdrasil kommer tillbaka med en Gigablox spelautomat! Som vi minns var den första utgåvan i Gigablox-serien Lucky Neko. Det här nya spelet har ett mycket mörkare tema och presenterar den antika grekiska underjorden.

 

Översikt

Introduktionen är mycket imponerande och filmatisk. Du kommer att befinna dig i en värld med Hades som värd. Animationerna och designen i detta spel är något otroligt och samma gäller soundtracket och röstskådespelaren. Denna spelautomat har otroligt hög kvalitet, högre än vad vi sett från Yggdrasil tidigare.

På papper har denna spelautomat medelvolatilitet och bonusrundan utlöses teoretiskt vid varje 400 snurr. Träff värdet för spelet är 20,5% och det här spelet är enkelt, roligt och interaktivt att spela!

 

Funktioner

Gigablox är en trevlig funktion i sig och den kommer att visas på varje snurr. Den är ansluten till Hades Wild Hunt och gratissnurr. Gigablox-funktionen ändras vid varje snurr och ger spelet en stor variation.

Hades Wild Hunt-funktionen kan starta slumpmässigt. Hades börjar slåss mot monstersymbolerna och alla besegrade monster kommer att omvandlas till wilds.

När du landar 5 eller fler scatter symboler utlöses gratissnurr. Du får lika många gratissnurr som det finns scatters i vyn. Vid varje gratissnurr aktiverar också Hades Wild Hunt och varje besegrat monster kommer att lägga till +1 multiplikator. När du har fyllt mätaren kommer det också att lägga till 2 extra gratissnurr. Varje scatter som landar under snurren tilldelar också 1 extra gratissnurr!

 

Chanz-dom

Det är väldigt trevligt att se den här typen av nytänkande från Yggdrasil. Spelet är designat och fulländats med hög standard, och det är ett nöje att spela. Eftersom den här spelautomatens volatilitet är medium är den också lämplig för alla slags spelare. Testa denna spelautomat på chanz.com idag!

 

18+ Spela alltid ansvarsfullt.