Aztec Bonanza – Pragmatic Play

Share the page

Överbelastning av Aztec mytologi

Många spelleverantörer älskar Aztec temat och det måste finnas hundratals spelautomater på marknaderna med detta tema. Pragmatic har dock gjort något annorlunda, de har överbelastat detta nya spel med Aztec mytologi, på ett bra sätt. Låt oss ta en närmare titt!

 

Grunderna

 

Upplägget av detta spel är lite ovanligt, men inte helt okänt. När du öppnar spelet kommer du att hälsas med rader i ett 2-4-6-4-2 mönster på 5 rullar.

I hörnen finns block som kan tas bort när vissa poäng uppnås och spelets fulla potential avslöjas, med ett fritt rutnät som har fantastiska 7776 sätt att vinna.

Aztec Bonanza är inställt på medel volatilitet med en varians på 3,5 av 5. Spelet förstärks av Tumble systemet, som vi känner igen från t.ex. NetEnt klassikern Gonzo’s Quest. Detta innebär att när det finns en vinnande kombination på skärmen, tas den bort och nya symboler “tumlar” in istället och orsakar en kaskadreaktion.

 

Funktioner

Lås upp symboler funktion frigör ett block efter två framgångsrika “Tumble”, du måste alltså vinna två gånger i rad för att ta bort ett block. När ett av hörnblocken tas bort, kommer en av de andra funktionerna att starta.

Mysterie symboler läggs till i rutnätet när du låser upp det vänstra hörnet. Dessa omvandlas sedan till betalande symboler slumpmässigt.

Transformerande symboler startas då du frigör det övre högra blocket. Det kommer att omvandla 3 lågbetalande symboler på nätet till högbetalande symboler.

Expanderande symboler startar när du avblockerar det nedre vänstra eller högra hörnet. Rullarna 1 & 2 eller 4 & 5 kommer att kombineras och en stor utökad symbol kommer att landa.

Gratissnurr startas när du frigör alla fyra hörn. Det ger dig 5 snurr och använder hela rutnätet. Dessa gratissnurr kan inte snurras om. Under gratissnurr kommer slumpmässiga funktioner tillämpats, enligt det som beskrivits ovan.

 

Chanz dom

 

När vi testade det här spelet var vi inte så upphetsade av de grundläggande funktionerna, det bästa sättet att vinna är naturligtvis med gratissnurr. Detta spel har ett stort vinstpotential med upp till 19000 x insats och med dess relativt låga varians är det ganska roligt att spela ändå, eftersom det händer mycket på skärmen. Testa denna plats på chanz.com idag!

 

Fakta:

Rader: 2-6

Rullar: 5

Vinstlinjer: 384 -7776

Max utbetalning: 19000 x

Varians: Medium

Funktioner: Tumble Mechanic, Mystery Symbols, Giant Symbols, Symbol Transformation, Free Spins

Lanseras: Ute nu

 

Spela alltid ansvarsfullt