Mighty Sphinx

Thunderkick Mighty Sphinx Review
Share the page

Beat the Beast – 2:a upplagan

Thunderkick kommer tillbaka med det andra spelet i Beat the Beast serien. Det första var naturligtvis Kraken’s Lair. Mighty Spinx tar helt en annan riktning och är inte någonstans nära havet. Det ligger i det forna Egypten, som för närvarande är ett populärt tema för alla spelleverantörer.

 

Översikt

Mighty Spinx ser mycket lik Kraken’s Lair. Tja, naturligtvis har temat i bakgrunden förändrats och symbolerna, men även upplägget är densamma med 5 rullar, 3 rader och 9 vinstrader. Den högst betalande symbolen är Sfinxen som ger dig 250x din insats för fem sådana. Kraken är värt hälften av detta.

Thunderkick har klassificerat denna plats som mycket flyktig, ännu högre än Kraken’s Lair.

 

Funktioner

 

Mystery funktionen kan börja slumpmässigt på basspelet. När den är aktiverad placeras upp till 3 wilds / scatter på alla rullar.

Free Spins funktionen startar när 3 Sphinx symboler visas var som helst på rullarna. Det börjar med 10 snurr och på alla snurrar 1-3 märken placeras slumpmässigt på rullarna. Om du får 3 av dem tilldelas 5 extra gratissnurr. Detta aktiverar också Wild Upgrade, och det aktiverar en mid betalsymbol till en wild symbol.

 

Chanz-dom

 

Det finns inga större problem med den här nya utgåvan, men det är inte heller något storslaget. Det har ganska hög potential med den maximala vinsten på 4 444 insatsen, men den är fortfarande lägre än den första upplagan Kraken’s Lairs. Det har stor underhållande potential med anständiga vinster, så prova det här spelet på chanz.com när det släpps!

 

 

18/21 + Spela alltid ansvarsfullt.